swing it!

Omslagsbild: ISBN 9789197614443, Swing it!

Linda Unnhems debutroman Swing it! är en tokrolig historia om Lars och Pernilla, ett par i trettioårsålder som lever ett stillsamt liv i ett litet skånskt samhälle. Allt är lugnt och harmoniskt tills Pernilla, påhejade av sin kollega Gunilla på biblioteket, föreslår en trekant. Lars är minst sagt oförberedd och funderar fram och tillbaka, men vågar aldrig riktigt säga till Pernilla vad han känner inför det hela.

Parellellt med Lars mentala brottningar med den eventuella trekanten blir hans kompis Stefan, en storväxt kille med en förkärlek för att chatta med kvinnor på nätet, lämnad av sin fru och Lars blir den som Stefan vänder sig till, och till slut vänder sig även Lars till Stefan med sina bekymmer. En fin manlig vänskap växer fram.

Bokens vändpunkt blir sexklubbsbesöket i Köpenhamn där saker ställs på sin spets, och kanske är det inte så lätt det här med flera partners i sängen och kanske är det här med tvåsamhet inte heller så lätt.

Detta är en bok som skall läsas som ren underhållning och dessutom bör den läsas nu, tidsmarkörerna kommer redan om några år att känns hopplöst föråldrade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0