julkänslan har anlänt

Äntligen lite julkänsla! Igår hade min kör adventskonsert i kyrkan och då spred sig en skön, harmonisk julkänsla inombords. Tänk vad lite traditionella julsånger kan göra! Att det dessutom kändes som att vi sjöng riktigt fint och kunde våra stämmor bidrog naturligtvis också till den underbara känslan! Enligt Sambon lät kören mycket bättre i år än förra året. Roligt att höra!



Nästa lördag laddar vi för ännu mer julkänsla, jag och Sambon. Då är det Christmas Carols i kyrkan och mer jul än så blir det inte! Då får jag dessutom njuta av att andra sjunger och det är inte helt fel. :) Nästa helg börjar det dessutom bli dags att ta in julgranen och förvandla vardagsrummet till ett hav av violetta glittergirlander och julgranskulor. Så vackert!

På bokfronten pågår ett nytt ljudboksförsök. I mördarens rum var seg och inte alls kvällslyssningsvänlig så därför lyssnar vi numera på Liftarens guide till galaxen. Hysterisk bok som fungerar alldeles utmärkt som lyssning före John Blund. Johan Rabaeus har läst in den och gör det fantastiskt underhållande! Rekommenderar den varmt trots att rymdböcker knappast tillhör favoritgenren. Filmen är också rätt kul!

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0