gävle med meraLångfärdsbuss och CSN-pengar hör ihop så i måndags morse begav jag mig i iväg mot mor i Gävle med just buss. Matsäck, ljudbok och pocketbok och däremellan små sovstunder så är timmarna snart tillryggalagda. Tre timmars bytestid i Stockholm betyder självklart besök på Pocketshop och, jo, det blev några inköp ... Nu slapp jag åka sista biten med buss eftersom storebror passande nog var i Stockholm och skulle hemåt på eftermiddagen - en bilfärd tack man inte nej till, särskilt inte när det gör att man kommer fram en och en halv timme tidigare!

Som alltid har veckan gått i rekordfart. Motionssimmat och badat bubbelpool, tagit en tripp till Fagersta och träffat världens sötaste bäbisar och deras mammor, slappat och läst böcker, gjort en skoluppgift, shoppat loss på Lush och så veckans höjdpunkt; Svenska Skidspelen i Falun. Både jag och mor är inbitna längdskidfans, så möjligheten att få se världseliten live kunde vi självklart inte missa. Fick toppenplatser precis vid upploppet och applåderade vilt när Northug och Hellner gled förbi i rasande fart. Falun kandiderar för att få skid-VM 2015 och gissa om vi håller tummarna!  


Kommentarer
Postat av: Jennie & Filippa

Vi tyckte det var jätteroligt att träffa dig!

2010-03-22 @ 16:08:18
Postat av: blogg_bohemen

Visade bilderna på Filippa för mor och R, båda hälsar att det är supersöt liten tjej ni blivit föräldrar till!

2010-03-22 @ 16:41:21
Postat av: Maria

Det var verkligen jätteskoj att träffas. Är också lite avundsjuk på att ni var på skidspelen live, försökte kolla på TV:n men det var inte alltid William tyckte det var lika kul. William hälsar också.

2010-03-24 @ 11:19:22
Postat av: blogg_bohemen

Om ett par år kommer även William att vara ett hängivet skidåkningsfan, annars är det bara att skicka honom på kurs hos mig! :) Hoppas att vi ses snart igen!

2010-03-25 @ 09:08:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0