familjeutflykt




En riktigt trevlig dagsutflykt till Jönköping blev det igår. Gäspade lite på tåget dit, men väl framme vid IKEA, där kära syster, Q och lilla mor redan satt nedsjunkna i första bästa soffa piggnade jag till. Alltid lika roligt att strosa omkring på det stora möbelvaruhuset och låta sig inspireras och drömma om kommande inredningsprojekt. Blev inte mycket till shopping för min del, men Q slog till på en ny kontorsstol och ett roligt påslakanset med hysteriskt kinamönster. I like! Kära syster och lilla mor verkade dock mer avvaktande till nämnda påslakan ... Lilla mor hittade istället ett mycket fint matsalsbord  som snart kommer att placeras under kristallkronan i vardagsrummet.(Herregud, den gräsliga kristallkronan ...!)




A6 hann vi också med, och där var vi långt ifrån ensamma - inte ett spår av lågkonjunkturen! Inhandlade en burk väldoftande body butter på Body Shop och de andra köpte skor. På ett av kaféerna fanns stora bitar budapestbakelser som jag och kära syster kastade oss över bara för att bli en aning besvikna över smaklösheten - att göra goda bakelser är sannerligen en konst.

Shoppingtrött och grädd-däst var det så dags för hemfärd efter en toppendag tillsammans med familjen! Hoppas att vi kan göra om det en annan gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0