helg med älsklingen

   

Åh, så mysigt det var att sin älskling hemma över helgen! Det här med särbo är faktiskt mest trist ... Vi tog det som vanligt lugnt och drack suveränt god varm choklad på underbara Gusto, gick en vända på sta'n, hyrde film och parkerade oss framför TV:n. Pans labyrint är en film som måste ses, helt fantastisk vuxensaga där man både får ta del av den brutala verkligheten under Francos tid i Spanien och av en underlig fantasyberättelse med en faun som en av de centrala figurerna. Natt på museet såg vi också och den var väl helt OK för att vara en familjefilm.



Helgens stora överraskning var dock att jag inte förlorade i Monopol! Vi älskar att spela Monopol och jag förlorar alltid (misstänker att det är därför Sambon är så förtjust i spelet ...)! En gång tog det 17 minuter innan jag var barskrapad ... Måste vara någon slags rekord ... Denna gång hängde jag också på repet men har klamrat mig kvar och spelet är ännu inte förlorat! Vi hann dock inte spela klart och därför är alla gator, hus, hotell och pengahögar nogsamt antecknade till nästa tillfälle. Fanatiska? Nej, vaddå?!?!

Idag är jag dock tillbaka i verkligheten och denna vecka är hektiskt med temadagar, utvecklingssamtal och öppet hus. Och så var det ju den där rättningshögen ... Men snart är det höstlov och då får jag njuta av några härligt lediga dagar tillsammans med älsklingen igen! Utflykt till Oslo är utlovad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0