shoppingsuget besökVeckan som gått har tillbringats i sällskap av mor som varit här på besök. Shopping till storebrors bröllops stod på att göra-listan, men vi klarade oväntat nog av det på en dag! Mor köpte fin klänning i marint och vitt och en kavaj i marinblått samt ett par snygga och festliga skor samt sjal. Kommer att bli så söt!

Regnvädret inbjöd inte till obligatorisk vända runt sjön, drinkar på uteserveringar och minigolf, så vi tog istället en tur till Kosta Outlet som var under ombyggnad, men vi shoppade lite ändå. Ibland önskar man att man inte hade något Visa-kort!

   

Igår vinkade jag hej då till mor som kämpade med att få upp sin fullproppade väska på tåget! Ibland skulle man behöva en större väska på hemvägen ... Gick efter avvinkningen till ett av stadens konditorier som jag nästan aldrig besöker ( trots den oemotståndliga skylten "Banta gärna men inte här") och helt oväntat satt även C där. Istället för en snabb macka innan simningen blev det en fika på ett par timmar med prat om allt mellan pedagogik och göteborgsflytt. Tack för en trevlig fikastund, C!

Efter fikat belv det simning och sedan hem till TV-soffan där jag somnade raskt. Tar på krafterna att ha besök! :) Idag blir det därför också lugnt med läsning i myshörnan. Regniga dagar har sin fördelar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0