semesterdrömmar och ICA-recept



Jag vill ha semester! En solstol på playan hela dagen och god drink på balkongen hela kvällen! Bryr mig inte om vart, bara det är slappt och varmt och soligt! Desperat? Nej, vad då? :)

Jag har faktiskt aldrig varit på charter så jag tycker liksom att det börjar bli dags. Har inga tankar om att charter skulle vara töntigt, jag gillar tanken på att någon annan har organiserat en resa som är vettig och förhoppningsvis prisvärd. Sambon och jag gillar sunkiga hotell så kraven är inte så höga! :) Bulgarien verkar nice och i vår prisklass (ja, inte just denna månad kanske då kontot är rensat ...). Jag skulle kunna springa in på närmsta resebyrå och boka en resa idag, men min kloka Sambo säger stillsamt att "älskling, vi skall snart flytta och det kostar också pengar". Någon som har en trisslott med garanterad vinst att skänka? :)

Januari är verkligen en sådan där månad då jag börjar drömma om att nya saker skall inträffa. Måste vara för att det är nytt år, nya fräscha inredningsprylar i tidningar och butiker, nya färgskalor att lära sig tycka om och förhoppningen om att i år kommer jag att förstå meningen med livet. För att ta oss ut vardagslunken med stuvade makaroner och köttbullar har vi testat några "Vad ska vi äta ikväll"-recept från ICA. Busenkla recept och gott blir det! Förra veckan testade vi saffranskyckling som det egentligen skulle vara bulgur till men vi tog ris och denna vecka blev det fylld pasta med smarrig basilikasås. Rekommenderar verkligen ICA:s recept, enkelt sätt att ge smaklökarna en ny upplevelse.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0