tematrio - bokmässan




Lite senare än vanligt svarar jag nu på veckans tematrio och snart kommer också några blogginlägg om lästa böcker. Har Wordfeudat alldeles för mycket de senaste dagarna ... :)

Berätta om tre saker du gillar med Bokmässan alternativt om tre saker du planerar att göra denna Bokmässa. (Jobbig fråga för den som inte skall åka på mässan - snyft, snyft!)

1. Jag gillar att gå bland montrarna och upptäcka nya små förlag som är specialiserade på böcker jag knappt visste fanns.

2. Jag uppskattar att det händer så mycket i montrarna. Det kanske inte är så ofta jag lyssnar på ett helt monterprogram, men att stanna till en stund lite här och var och lyssna på ett samtal eller en författare som läser ur sitt senaste verk är både trevlig och underhållande.

3. Även om det var något år sedan som jag hade seminariekort så tycker jag att seminarierna är bland det viktigaste på mässan. Bredden på seminariernas innehåll brukar vara smått imponerande och spänner över många ämnesområden. En bildningsinsats (delvis) skild från köp- och marknadsföringsstressen på mässgolvet.

(Och som fjärde punkt vill jag lägga till att jag älskar tågresan till och från mässan.)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0