bokbloggsjerkan 2 - 5 december

Knappt två och en halv timme innan jerkan är slut för denna gång kommer nu mitt inlägg. Bättre sent än aldrig!

Hur får du tag på dina böcker? Köper du eller lånar du dem? Finns det någon internetbokhandel som du anlitar oftare än andra? Kort sagt: beskriv hur du får tag på dina böcker som trängs i bokhyllan och som gör allt för att fånga ditt intresse. 

Under större delen av mitt liv har bibliotek på lite olika ställen i landet varit mina bästa vänner. De böcker som jag då ägde var mest sådana som jag fått i present eller julklapp och så lite bokreainköp. I och med pocketrevolutionen började jag som många andra att köpa allt fler böcker. Jag började nog bokhamstra ordentligt först 2004. Mitt första stor bokinköpsställe var Lundells Bok & Papper i Leksand. Oväntat välsorterat och tag 4 betala för 3 är ett vinnande koncept!

Numera är det Bokus som jag vänder mig till för bokinköp. Jag tycker egentligen att man skall köpa mer böcker i fysiska bokhandlar, men helt ärligt är det priset som gör att jag väljer Internetalternativet. Jag lånar också en del och har tänkt mig att jag skall börja låna ännu mer. Kanske blir det mitt nyårslöfte! En del böcker har jag också kommit över via bokbytarhyllan på stadsbiblioteket och några enstaka recensionsexemplar har jag också fått. Via Dito har jag köpt två stycken ljudböcker och det kommer garanterat att bli fler inköp därifrån.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0