kulörtvätt

Vi har fått renoverat i tvättstugan här på området. Större tvättavdelningar nu när torkskåpen flyttas in till varje enskild tvättavdelningen istället för att vara ute i den gemensamma avdelningen. Mangeln står kvar där ute i det gemensamma, lite ensam för det mesta, men några damer använder den flitigt. Jag beundrar dem. Har aldrig förstått hur denna maskin fungerar. Stoppade en gång in en handduk, men den kom aldrig ut igen, borttappad bland allt mangeltyg ... Jag tryckte på knappar, drog i tyget och gav slutligen upp - en handduk är trots allt inte hela världen.

Visst är det fint att ha fått lite uppfräschat, och egentligen skall man väl inte klaga ... men varför måste allt alltid målas i den obeskrivligt trista gul-vit-beige-kanske-finns-det-några-stänk-av-någon-annan-nyans-färgen? Varför kunde inte tvättstugan få bli en färgklick? En uppfriskande, färgsprakande och trivsam miljö att vistas i? Nu ser det åter en gång ut som vilken landstingskorridor som helst och jag tycker ibland att det är så tråkigt att bo i mellanmjölkens land. Tur då att människor i alla fall tillåter sig att bli lite färgglada till jul, med röda gardiner och flerfärgade ljusslingor. Än finns det hopp!


Kommentarer
Postat av: J

Hmm mystisk mangel, här käkar tvättmaskinerna ALLTID upp en strumpa....och mm här är med nybyggd tvättstuga ala beige...o gul...tror Växjöhem har köpt upp ett enormt konkurslager av beige färg.

2009-12-16 @ 20:05:33
URL: http://enjoy.blogdns.com
Postat av: blogg_bohemen

Börjar misstänka att någon på Växjöhem har kontakter på ÖB eller Rusta ... Beige tvättstuga och så den där neutrala och småprickiga beiga mattan i alla lägenheter ... Ja, det här med hyresrätter har sina baksidor! :)

2009-12-17 @ 16:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0