hemma igen



Så har man landat i sin egen soffa igen efter några dagars julfirande med familjen. Alla tolv fick plats i mors lilla tvåa på julafton och det var så där härligt trångt och smått kaotiskt som det skall vara. Jultomten gjorde snabbvisit och slängde in julklappssäcken med en mystiskt brev och sedan var det klappöppning för hela slanten. Alla barn och vuxna slet i papper och öppnade förpackningar, svårt att avgöra vilka som var mest entusiastiska. Kära systers make överöstes med godis i alla varianter så det är nog rimligt att tro att han är en riktig gottegris ...



Julmat och julkakor har ätits i mängder, men på annandagens kväll blev det indiskt istället och det var verkligen inte fel! Lilla mor var lite skeptisk först, men smakade på allas mat och tyckte, med förvånad min, att det var riktigt gott. Kanske blir hon stammis på indiern nu!

Efter en låååång hemfärd innehållandes trasigt tåg och evakuering till ett annat kom vi igår hem till ett regnigt Växjö och den efterlängtade egna sängen. Någon av julens alla kakor förbrändes i förmiddags på ett EasyLine-pass så nu känner jag mig förtjänt av en lugn eftermiddag innan det är dags för att imorgon återvända till mitt andra hem, universitetsbiblioteket, och ta itu med grupparbetet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0