julen till ända



Hemma igen efter julfirande hos mor. Mysigt och roligt på julafton med alla syskon och deras barn och mängder av mat. Alla andra dagar har det också varit mängder med mat ... har nog gått upp något hekto (läs kilo ...). Mammas mat går liksom inte att motstå och promenaderna blev inte så många som de kanske borde ha blivit ... Men det är jul bara en gång om året!



Obligatorisk och alltid lika efterlängtad julträff med JHS, JJ och MM hanns också med, även detta år hemma i JHS mysiga hus. Julklappsutdelning, julpyssel och en och annan godisbit blev det under kvällen. Vi gjorde också ett försök att spela Bondespelet, men som vanligt spelade vi inte klart, frågan är om vi någonsin kommer att göra det.



Träffade också ST med make och CD med make och barn. Full fart på den lille krabaten som i dagarna blev fjorton månader. Så söt! Och ST blir mor i februari så nästa år blir det två små raringar som far omkring! På samma stammisfik träffade vi några dagar senare AD som blivit med pojkvän och såg härligt lycklig ut. Håller tummarna för er - men vad kan gå fel med en romantisk Parisresa att se fram emot! :)



Lite speciell kändes denna jul dock eftersom det var sista gången jag firade jul där och jag vet inte när jag kommer att åka dit igen. Lillebror flyttar därifrån vid årsskiftet och mor flyttar i vår/sommar. Bara far och farmor kvar i staden som fram till nu varit den naturliga samlingspunkten. Kanske åker jag dit nästa år vid jul för ett snabbt stopp hos far, men det kommer aldrig att bli på samma sätt. Lite sorgligt, men samtidigt är jag så glad för att lillebror och mor äntligen tar sig därifrån så den känslan uppväger den lilla känslan av tomhet och vilsenhet som också måste få finnas där. 

Kommentarer
Postat av: läsdagboken, camilla

funderar ofta på nostalgiresa till L eller att mäklargoogla vårt gamla hus vid nottjärn, men är samtidigt rädd att det rosa skimret ska lösas upp i intet : )))

see you verrrry soon!

2008-12-28 @ 10:30:52
URL: http://lasdagboken.blogdns.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0