ikea updateEn byrå är kvar att skruva ihop, Billy-bokhyllorna gick smidigt liksom skrivbordet, Malm-byrån tog en evighet men resultatet blev bra, och garderoberna ... ja, dessa garderober ... dörrarna bara krånglar ... överväger snart draperier istället! Grrrr!

J, vi tackar för erbjudandet att köpa era bokhyllor, men platsbrist gör att fler inte får plats. Synd, med tanke på att de redan är ihopskruvad! :)

Nu är det wellpapp i hela lägenheten och allt känns värre än innan vi började ... Jag erkänner  - jag har drabbats av någon slags IKEA-ångest! Undrar om den finns dokumenterad i någon psykologiavhandling?

Började jobba idag och arbetsplatsen fullständigt kryllar av nya trevliga kollegor. Känns nästan inte som samma arbetsplats längre! Nya arbetsrumskompisen A-K är supertrevlig så detta verkar bli ett bra läsår. Eleverna anländer nästa vecka och det är egentligen först då det känns som att man börjar jobba på riktigt - det är då som det roliga börjar!

Kommentarer
Postat av: camilla

hej sophie! hoppas skolstarten var ak - havskajak à part.en kollega önskar tips på bra Svenska A-böcker. Litteratur alltså, gärna av författare m intressant bakgrund eller böcker m. engagerande tema. Några idéer?

2008-08-17 @ 14:11:10
URL: http://lasdagboken.blogdns.com
Postat av: camilla

oj! en freudiansk felsägning, menade "ok",

men tänkte säkert omedvetet på a-k, din nya kollega : ))))

2008-08-17 @ 14:12:09
URL: http://lasdagboken.blogdns.com
Postat av: blogg_bohemen

Jag unnade mig lite ledigt från uppstarten, men hörde talas om klättring på stockar ...Får klura lite på A-kursböcker. Hjärnan och magen behöver frukost först! :)

2008-08-18 @ 07:40:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0