sol!



Solen lyser! Känns helt underbart! Nästan lite vårlikt ute med gröna gräsmattor och människor med vårjackor eller uppknäppta vinterjackor. Eftersom vintern inte kommit hittills i år så kan den väl hålla sig borta och låta oss njuta av en lång, varm vår med tidiga uteserveringar där vi alla  kan sitta och läsa pocketböcker och dricka latte. Så underbart det vore! (Fast jag saknar ändå snön lite!)

Sådana här dagar inspirerar också till träning. Egentligen borde jag väl passa på att ta en promenad utomhus, men jag trivs bättre inomhus på gymmet så det får bli en vända på löpbandet idag igen. Gymmet har fortfaranade öppet hus med gratis träning så det är packat med folk på passen, föredrar därför enskild träning även denna vecka. Nästa vecka blir allt som vanligt igen, folk har en viss tendens att försvinna när gratisträningen är slut ... :)



Överst i läshögen ligger för en gång skulle en facklitterär bok! Inte ofta det händer. Ser med stort intresse fram emot att läsa Einhorns bok om Jesus; Vad hände på vägen till Damaskus?. Einhorn har letat i dokument och fått fram en annan bild av Jesus än den vi är vana vid. Skall bli spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0