helvetet är nära

Julgranen är fortfarande kvar. Kan det vara så att vi är sist i landet med att ta ut den barrande tingesten??? Anledningen till att den fortfarande står där den står är att kartongen som kulor och annat skall vara i står nere i förrådet i grannhuset och det känns oöverstigligt att gå ända dit ... Gud, vad slöa vi är! Idag skall den i vilket fall ut! Kommer att sakna skenet från ljusen, men annars känns det bara skönt att bli av med den.

  
Hamnade under gårdagens eftermiddag i TV-koma igen. Denna gång var det Hells Kitchen med den galne kocken Gordon Ramsey i spetsen. Han är verkligen elak och skriker som en gammal officer! Kan i och för sig förstå honom ... Programmet går ut på att ett antal kvinnor och män med varierande bakgrund skall som lag driva varsitt restaurangkök och se till att gästerna får sin middag. Hittills har inget av köken lyckats ... Tar ibland två timmar för dem att få ut förrätterna! Vinnaren av tävlingen/programmet får, hysteriskt nog, en egen restaurang i Las Vegas! Stackars Las Vegas!


Idag måste jag även rätta Hamletanalyser som ligger kvar i rättningshögen sedan före jul ... Suck! Måste försöka lära mig att Shakespeare är intressant, läsvärd och allmänt fantastisk ... Är jag den enda svenskläraren som inte gillar Shakespeare? Känns så ... Får nog bli Hells Kitchen i första hand trots allt! :) Kanske en vända till gymmet också! 


Kommentarer
Postat av: Maria

Måste erkänna att även vi har granen kvar. Har lite småångest över att behöva städa undan julen. Tomtarna är undanplockade men granen och ljusstakarna är kvar. Får nog plocka undan det efter jobbet och innan träningen idag...:(

2007-01-15 @ 09:37:02
Postat av: blogg_bohemen

Lite sorgligt är det när julen är slut, men nytt år känns ändå fräschare utan gran! :) En viss framtidsoptimism infinner sig när granen kastats ut.

2007-01-15 @ 15:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0