toppenhelg!



Vilken toppenhelg detta har varit! Sambon anlände i torsdags kväll och jag insåg som vanligt hur mycket jag saknat honom! Vi ses verkligen alldeles för sällan. Tänk att man kan sakna att kramas så mycket!



Fredagen tillbringade vi med att baka bullar, sockerkakor, kokostoppar och koka chokladkola inför lördagens adventsfika. Stackars Sambon fick också åka omkring i en rad affärer får att hitta alla kryddor som behövdes för att göra vindaloo, som vi fått för oss att testa. När väl alla kryddor var inhandlade insåg vi att det hela dessutom skulle marinera i åtta timmar ... Fick bli hemkörningspizza den kvällen! :)



Lördag eftermiddag tillbringade vi med vännerna J och M som mumsade glatt av fredagens bakverk och sedan dekorerarde pepparkakshus. Supertrevligt med en pysslig aktivitet så här i adventstider och pepparkakshusen blev snabbt täckta med kristyr, non-stop, bitar av marshmallows och geléhallon. Ja, herregud, detta måste vara de mest urflippade pepparkakshus som någonsin skådats, men roligt var det! Kvällen avslutades med en välsmakande, hemlagad vindaloo (så där ett dygn försenat ...).



Söndags blev det en tur på julskyltningen där vi traditionsenligt köpte glögg och lussekatter av några stackars skolbarn som stod ut i regnet och kämpade för att få ihop några kronor till klassresan. Alltid lika mysigt med julskyltning. Efter en pasta på ett av våra favorithak var det så dags för Sambon att återvända till Värmland och jag vinkade hej då med klump i halsen. Gick genast till videobutiken och hyrde lite tröstfilm. Såg SVT-serien Mästerverket och fattade ingenting. Mystiskt och djupt, men ändå lockande. Jag skulle aldrig orkat se den på ordinarie sändningstid, men parkerad under filten en söndag eftermiddag funkade det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0